Select Page

”Huh, säpsähdän hereille unesta. Kädet toimivat automaattisesti sammuttaen puhelimen herätyksen. Vähän aikaa tuijotan pimeässä ylös  ja kuuntelen vielä hiljaista taloa. Haistan alakerrassa valmistuvan kahvin viettelevän tuoksun ja taputan itseäni henkisesti olalle, koska muistin laittaa illalla kahvinkeittimen ajastimella starttaamaan. Tässä vaiheessa uni on jo karissut silmistä ja näköaisti pelaa kunnolla. Katson kelloa ja huomaan olevani ihan ajallaan 5.00 nousemassa ylös.

Hipihiljaa alakertaan, että perhe ei herää. Alakerrassa puoli litraa sitruunavettä kitaan, vaatteet päälle ja koiran kanssa kymmenen minuutin kävelylle hyytävän talvisäähän. Sitten nopeasti aamupalan teko perheelle ja itselle lusikallinen maapähkinävoita suuhun ja kahvi kera kookokosöljyn termosmukiin ja autolla kohti Kamppailuklubia. Melkein päivän paras hetki on ajaa hiljalleen vielä nukkuvan kaupungin läpi, siemailla  kahvia, kuunnella UFC Unfiltered podcastiä ja valmistautua henkisesti klo 06.45 alkavaan ’dinovuoroon’.

”Dinovuoro” on pääasiassa perheellisten ja työssäkäyvien nimikkovuoro. Kun aikaa ei tahdo muutoin löytyä rakkaan lajin harrastamiseen, sitä järjestetään heräämällä hieman aiemmin ja käydään painimassa ennen töihin lähtöä. Näin ollen illat pystytään pyhittämään perheelle ja lasten harrastuksille jne. Dinojengi on hitsautunut muutaman vuoden aikana yhteen ja dinoilla on jopa oma pätsikin, jonka voi ansaita vain käymällä 06:45 treeneissä riittävän usein. Tällä hetkellä Dinoperhe koostuu noin 25 hengestä. Keskimäärin aamuisin käy 10-15 dinoa painimassa noin 5 kertaa viikossa.

Oven auetessa klubille nousee väkisin  hymy huulille, koska tietää pääsevänsä painimaan. Pukuhoneessa vielä ’dinot’ ovat yleensä aika hiljaisia, lähinnä örähdellään huomenet ja kaikki yrittävät vaihtaa puvut päälle mahdollisimman nopeasti jotta painiaika saadaan maksimoitua. Salin puolelle päästyä popit (lue: raskaampaa musiikkia) soimaan ja valitaan parit ja sit lähtee rullaamaan kolmen minuutin painierät viidentoista sekunnin vaihdoilla. Tilan täyttää ähinä ja puhina kun dinolauma starttaa koneitaan. Välillä tarkkakuuloiset voivat kuulla ’ärfgh’-äänen kun lukko napsahtaa kohilleen, silloin tällöin jopa saattaa kuulua yksittäinen naurahdus. Yleensä pyritään painimaan kaikkien kanssa, porukan määrästä vähän riippuen montako kertaa ehditään rullata kierros läpi. Painit kestää noin 40-50 minuuttia ja sitten kiireisimmät lähtevät töitä, opiskeluja ym. kohti ja osa saattaa jäädä kattomaan vähän tekniikkaa tai rupattelemaan muuten vaan hetkeksi. Tasaisesti dinovuorolle tulee mukaan uusia kasvoja ja kokemattomien kanssa sparrailu on enemmän ohjaavaa ja opastamista, kaikista pidetään hyvä huoli.

Tästä on mahtava lähteä uuteen päivään. Hyvä paini, parempi mieli! Dinojengiin saa tulla, ja toivotaan lisää porukkaa mukaan. Jos elämässä on muutoin kiireistä ja ei ilta treeneihin tahdo joutaa niin tämä on mahdollisuus ylläpitää lajitaitoja, tai vaikka aloittaa harjoittelu. Dinojengiin otetaan avosylin mukaan kaikki, iästä, sukupuolesta ja kokemuksesta riippumatta.”

-Marko ’Härmä’ Härkönen, keski-ikää lähestyvä taistelija

oulu_1

Milloin seura on perustettu ja missä nykyinen sali sijaitsee?
Oulun Kamppailuklubi on perustettu 2010.

Mitä lajeja teillä treenataan?
Lajivalikoimaamme kuuluu Brasilialainen jujutsu, Vapaaottelu, Lukkopaini, Itsepuolustus, Thainyrkkeily, Vapaapaini, JUDO, JunnuTHAI ja JunnuBJJ, Training for Warriors.

Paljonko teillä on treenaajia?
Seurassamme on tällä hetkellä 800 jäsentä.

Kerro seurasta/treenaajistanne jokin funny fact:
Seuramme harrastaja @bedouinjj on suunnitellut BJJ Suomen logon.

Mistä ulkopuolinen tunnistaa seurassanne harjoittelevat kamppailijat?
Treenien jälkeen palkkariksi juodaan KOVAT KAHAVIT.

oulu_2

Miksi teillä on kiva treenata?
Välitön ja vilpitön ilmapiiri jota on vaikea pukea sanoiksi. Tule ja koe itse.

Millaisia alkulämpöjä seurassanne suositaan?
Monipuoliset alkulämmittelyt joita hyödynnämme ominaisuusharjoittelussa sekä lajitaitojen kehittämisessä.

Salin uudenvuodenlupaus (uusille) treenaajille
Lupaamme jatkaa ohjaajien kehittämistä ja näin ollen parantaa ” päätuotteitamme” eli lajiharjoituksia. Tämän lisäksi lupaamme tuottaa mielenkiintoista sisältöä jäsenyyteen erilaisten seminaarien ja valmennuksien muodossa.  

oulu_3

Huomenna aukeaa taas uusi luukku, sitä odotellessa voit palata eiliseen!

Joulukalenterin luukku 9  WFC Warriors
Joulukalenterin luukku 8
GB GYM
Joulukalenterin luukku 7 HIPKO
Joulukalenterin luukku 6
Takado
Joulukalenterin luukku 5
Hangon Hyrskyt
Joulukalenterin luukku 4 Porin Kamppailu-Urheilukeskus
Joulukalenterin luukku 3 Lohjan Kamppailukeskus
Joulukalenterin luukku 2
 Dragon JJ Dojo ry
Joulukalenterin luukku 1 Barreto Helsinki