Select Page

 

barretooo

 

Vuonna 2014 perustetun Barreto Helsingin toimitilat sijaitsevat Helsingin Malmilla kävelymatkan päässä juna- ja bussiterminaalilta. Lajeina salilta löytyy BJJ, Lukkopaini, Vapaaottelu, Thaiboxing, kuntoliikunta, kuntonyrkkeily ja äiti-vauvajumpat. Seurassa on n. 250 harrastajaa, joista BJJ:tä harrastaa 150. BJJ:ssä nuorimmat harrastajat ovat 3 vuoden ikäisiä ja vanhimmat käyvät jo kuuttakymmentä. Kaikille ikäryhmille löytyy oma ryhmä: temppukamppailu 3-6 vuoden ikäiset, raketit 5-7 vuoden ikäiset, ajokoirat 8-11, nuoret 13-17 vuotta. aikuiset ja vertaistukiryhmänä vanhemmille harrastajille old farts-treeniryhmä.

barreto

 

”Meidän seurassa on rento ja vastaanottava ilmapiiri. Huomasin sen jo ekalla kerralla kun saavuin salille ja valmentajamme Tume tuli heti kättelemään ja juttelemaan. Tunsin oloni tervetulleeksi eikä mennyt kauaakaan niin tunsin kuuluvani joukkoon. ” -Gusse

”Meillä treenaa paljon eri ikäisiä, naisia, miehiä, lapsia, nuoria ja vanhoja. Saat olla ihan vapaasti introvertti, ekstrovertti tai jotain siltä väliltä.Porukkaa yhdistää se että kaikki saavat olla omia itsejään eikä treenaamista oteta liian vakavasti vaikka tosissaan treenataankin. Hurtti huumori, yhteisöllisyys, monipuoliset treenit, ammattitaitoiset valmentajat (Tuomas Vaskisalmi, Risto Vesanto, Markku Mutanen) ja kohtuulliset treenimaksut ovat salimme parhaita puolia. Kaikki saavat oppia omaan tahtiin ja kannustusta löytyy silloinkin kun ei opi. Apua löytyy aina ja treenikaverit tukevat. Meidän sali on avoin ja vierailijat on aina tervetulleita!” -Venla

Seuramme jäsenet tunnistaa siitä että kisapaikalla huolto pelaa ja jokaisesta ottelijasta pidetään huolta. Valmentajat ovat kulmaamassa niin värivöisten kuin valkovöisten otteluissa ja seurakaverien kannustus kuuluu kisapaikalla. Seuralla on omat siistit hupparit, pipot ja patchit. Omia tekniikoita on nimetty lukuisia mainittakoon nyt lihansyöjä, munasviippi, kolme kirsikkaa, stringisviippi ja satulanhaistelija… Alkulämpät ovat yleensä lajinomaiset ja lämmitellään hyvin paikat aina sen mukaan millaista tekniikkaa on tulossa. Punnertaa voi aina kotonakin ja tärkeintä treeneissä on alusta loppuun oppia jiujitsua. Joskus toki hassutellaan ja voimistellaan ja toisinaan pelataan fudista tai painipalloa.

Salimme uudenvuodenlupaus kaikille on pitää kiinni hyvästä meiningistä ja toivottaa kaikki uudet innokkaat treenaajat mukaan joukkoon! Muistakaa myös sunnuntain Open mat jolle ovat tervetulleita kaikki. Niin ja saa sitä vierailla muutenkin! Luvataan nyt vielä se että ensi vuonna tullaan järkkäämään ainakin kaksi kilpailua Malmilla!

Sellaisia jouluterveisiä BJJSuomi sai Barretolta! Tässä vielä Barreto Helsingin Jouluinen Mannequin Challenge!

Oss!

Mitäköhän huomisen luukun takana odottaa? Huomenna nähdään.