Select Page

”Kallion seinässä oleva teräsovi avautuu edessäni, laskeudun luiskaa pitkin hämärässä syvälle maan alle. Olen saapunut Rajatorpan kalliosuojaan, legendaarisille katakombeille jossa MMA Vantaa on pyörittänyt toimintaa vuodesta 2002. Varsinkin näin talviaikaan katakombien ilmasto on viileä, mutta vastaanotto lämmin. Reilu parikymmentä jujutsukaa odottaa tatamilla jo treenien alkua. Sormia teipataan, kroppaa availlaan ja huonot vitsit kaikuvat salissa.

vantaa3

 

Harjoitukset alkavat. Aluksi porukka kerääntyy riviin ja harjoitusten vetäjä käy läpi hieman päivän aihetta ja tulevia yleisiä asioita. Tämän jälkeen levittäydytään ja aloitetaan lämmittelyt. Lämmittelyinä erilaisia kehonpainoliikkeitä sekä lajinomaista deep-halfiin ”uimista” pariharjoitteluna. Päivän tekniikkaosiossa on sweeppi deep-halfista ja lopuksi tietysti sparria. Harjoitusten lopuksi perinteisesti taputetaan toisillemme hyvien treenien johdosta”

vantaa1

Länsi-Vantaan Rajatorpasssa sijaitsevaan kalliosuojaan on hyvät kulkuyhteydet sekä kävelymatka Myyrmäen juna-asemalta. MMA Vantaan lajivalikoimaan kuuluu BJJ, lukkopaini sekä vapaaottelu ja harrastajia on noin 80. Seuramme on tunnettu maankuuluista lempinimistä jotka jäävät elämään ja joita ei todellakaan saa itse valita! Olemme myös Suomen menestynein pikkuseura…tai ainakin niin uskottelemme itsellemme. Uudenvuoden lupaus on tässä; King Of The Katakomb – ”Joulupainit” palaavat ensi vuonna katakombeille! ”Yleinen fiilis on rento ja treenaaminen pidetään hauskana mutta tehokkaana.

Treeniporukka on mukava ja neuvoja saa aina. Jää hyvä fiilis kun treenikavereitakin kiinnostaa oma kehittymisesi. Vitsit ovat huonoja niin kuin kuuluukin. Täällä ei katsota liikaa vyövärejä tai treenivuosia vaan aloittelijatkin pääsevät varmasti harjoittelemaan kokeneempien kanssa eli kaikki treenaavat yhdessä. Harjoitusajoissa on sopivasti valinnanvaraa, löytyy ohjattua ja vapaata harjoittelua. Ohjaajien runsas määrä tuo myös monta eri näkökulmaa ja tyyliä oman pelin kehittämiseen. Tekniikkatreeniä tai kovaa sparria, MMA Vantaalta löydät kumpaakin ja ”rockymainen” treenimiljöö viimeistelee kokemuksen.

MMA Vantaalla joka sunnuntai myös Open Mat klo 12!

mmavantaa2

Huomenna aukeaa taas uusi luukku, odotellessa palaa eiliseen!

Joulukalenterin luukku 20 Heracles
Joulukalenterin luukku 19
HJJK
Joulukalenterin luukku 18
Gracie Barra Varkaus
Joulukalenterin luukku 17
F4 Sport
Joulukalenterin luukku 16
Kuopion Gladiator Factory
Joulukalenterin luukku 15
Helsingin Paini-Miehet
Joulukalenterin luukku 14
Kisis BJJ
Joulukalenterin luukku 13
 Hilti Raasepori
Joulukalenterin luukku 12
Järvenpään kehäkarhut
Joulukalenterin luukku 11
 Crest
Joulukalenterin luukku 10
Oulun Kamppailuklubi
Joulukalenterin luukku 9
 WFC Warriors
Joulukalenterin luukku 8
GB GYM
Joulukalenterin luukku 7 HIPKO
Joulukalenterin luukku 6
Takado
Joulukalenterin luukku 5
Hangon Hyrskyt
Joulukalenterin luukku 4 Porin Kamppailu-Urheilukeskus
Joulukalenterin luukku 3 Lohjan Kamppailukeskus
Joulukalenterin luukku 2
 Dragon JJ Dojo ry
Joulukalenterin luukku 1 Barreto Helsinki