Select Page

MMA Rovaniemi on kymmenvuotias, lämminhenkinen ja piparintuoksuinen urheiluseura, jossa voi harrastaa brasilialaista jujutsua, potkunyrkkeilyä ja vapaaottelua. Harjoitustilamme sijaitsevat Rovaniemen kamppailukeskuksessa, joka on poronkuseman päässä Rovaniemen sykkivästä ydinkeskustasta. Joulupukin luo matkaa on hivenen enemmän, noin kymmenisen kilometriä.

BJJ on hyvin edustettuna seuramme lajivalikoimassa ja tatami täyttyy päivittäin innokkaista rusoposkisista vääntäjistä, jotka hymyissä suin kurmoottavat toisiaan. Saattaapa joillakin päästä välillä spontaani hihityskin kesken nautinnollisen knee on belly – työskentelyn.  Seuran BJJ:n päävalmentaja Mikko Takalo kiertää ohjaten suullisesti harrastajia omalla rauhallisen määrätietoisella tyylillään. Tarpeen vaatiessa hän on myös valmis laittamaan kädet saveen ja muovaamaan meistä parempia jujiteroja, ihan kädestä pitäen.

rovaniemi2

Harjoitukset on jaettu viikkoteemoihin, tekniikkaa pääsee Rovaniemellä harjoittelemaan ohjatusti viitenä päivänä viikossa, perjantai ja lauantai ovat vapaavuoroja. Ohjatuissa harjoituksissa käydään läpi viikkoteeman mukaista tekniikkaa, opetellaan uutta, omaksutaan ja tutkitaan. Sparria on käytännössä joka päivä, mutta erityisesti perjantaisin hiukan ennen kuutta joukko vakavailmeisiä miehiä ja naisia kokoontuu tatamin laidalle, tavoitteenaan harjoittaa kehoaan ja mieltään tämän lajin nautinnollisimman harjoituksen kautta. Vakavat ilmeet sulavat hymyyn ja pilke hiipii silmäkulmaan, samalla kun hiki virtaa. Perjantaisparrit valmistavat jujiteron loistavasti viikonloppuun, stressi unohtuu ja glökikin maistuu paremmin kunnon vääntöjen jälkeen.

MMA Rovaniemen harjoitukset ovat aina avoimia matkaajille. Kehoitammekin kaikkia Rovaniemen lähistöllä piipahtavia käymään ottamassa pari erää meidän kanssamme. Varustuksella ei ole väliä, toistaiseksi kaikilla on ollut jonkin sortin vaatteet päällä.

rovaniemi

 MMA Rovaniemi on perustettu 2006. Nykyinen Sali sijaitsee Rovaniemellä kamppailukeskuksessa osoitteessa Erkkilänkuja josta lajeina löytyy: BJJ, KB, MMA ja meillä on noin sata harrastajaa + peruskurssilaiset.  Seuran fun fact: Aarni ei juo alkoholia.  Seuran harrastajan voi tunnistaa siitä että tyypillisellä harrastajalla on: tyhjä katse, ei hymyile, ei puhu, hyvin sisäänpäin kääntynyt. Tästä huolimatta MMA Rovaniemessä  on mukava treenata lämpimien ja avoimien ihmisten takia. Alkulämpimien tyyli riippuu ohjaajasta, esimerkiksi Mikko, notkeana ja liikkuvana miehenä, suosii kärrynpyöriä, päähyppyjä, etu- ja takaperin puolivoltteja. Uudenvuoden lupauksena uusi harrastaja tulee saamaan huikeita elämyksiä, joiden muistot(arvet) säilyvät eliniän.

MMA Rovaniemen anonyymi harrastaja ”Johannes”

rovaniemi3

Kinkku uunissa ja ei mitään tekemistä? Palaa eiliseen.

Joulukalenterin luukku 23 Ahjo Training Center
Joulukalenterin luukku 22
MMA 300
Joulukalenterin luukku 21
MMA Vantaa
Joulukalenterin luukku 20
Heracles
Joulukalenterin luukku 19
HJJK
Joulukalenterin luukku 18
Gracie Barra Varkaus
Joulukalenterin luukku 17
F4 Sport
Joulukalenterin luukku 16
Kuopion Gladiator Factory
Joulukalenterin luukku 15
Helsingin Paini-Miehet
Joulukalenterin luukku 14
Kisis BJJ
Joulukalenterin luukku 13
 Hilti Raasepori
Joulukalenterin luukku 12
Järvenpään kehäkarhut
Joulukalenterin luukku 11
 Crest
Joulukalenterin luukku 10
Oulun Kamppailuklubi
Joulukalenterin luukku 9
 WFC Warriors
Joulukalenterin luukku 8
GB GYM
Joulukalenterin luukku 7 HIPKO
Joulukalenterin luukku 6
Takado
Joulukalenterin luukku 5
Hangon Hyrskyt
Joulukalenterin luukku 4 Porin Kamppailu-Urheilukeskus
Joulukalenterin luukku 3 Lohjan Kamppailukeskus
Joulukalenterin luukku 2
 Dragon JJ Dojo ry
Joulukalenterin luukku 1 Barreto Helsinki