Select Page

lohjaa

”Meiän sali eli Lohjan kamppailukeskus on brassijujutsua katsoen suht pieni sali, muttei ihan pienimmästä päästä kuitenkaan. Kaikkia lajeja kattoen Lohjan kamppailukeskun on suht suuri Sali. Karate taitaa olla suurin harrastajamäärältään. Brassijujutsu taitaa olla jonon hännillä, mut se ei haittaa. Tottakai pikku lisäys kävijämäärään ei olis pahitteeksi, mut kun on pieni sali kävijämäärältään, nii yhteishenki on paljon tiiviimpi. Ja se on yks juttu mistä tykkään Lohjan salilla. Kaikki on yleisesti ottaen hyvää pataa keskenään. Ja mitä treenaamiseen tulee yleensä aina saa kyllä ainakin hien pintaan.

Toinen asia mistä pidän on et muita saleja löytyy suht läheltä, pääsee välillä vierailemaan muualla. Ja vierailusta puheenollen, Lohjalla on aina avoimet ovet vierailijoita kohtaan joten eikun kaivamaan netistä treeniajat tai huutele FB ryhmään ja tatamille! Treenaamisesta viel. Sali sijaitsee elämää nähneen ruskeen tiilirakennuksen kellarikerroksessa ja yläpuolella autokauppa. Salin löytäminen vaatii pientä tarkkanäköisyyttä, koska kyltti on suht pieni. Tosi treenaaja löytää silti helposti pelkän painivietin kanssa perille!

Treenit koostuu yleisesti ottaen kovista alku jumpista (toki vaihtelee vetäjästä). Tekniikkaosuudesta ja tietenkin suuresta määrästä sparria! Lohjan treenaajat tunnistaa kuivasta huumorista ja sarkastisen oloisesta kannustamisesta, myöskään pieni määrä piruilua ei oo kaukaa haettua. Ja Lohjan pohjavesi on tieteellisesti todistettu lisäävän voimaa 500 prosenttisesti jo ekasta hörpystä lähtien, voiman tuntee virtaavan suoraan vedestä vereen ;D

Lohjan Sali kiittää ja toivottaa hikistä joulun aikaa!”

-Petri Moilanen,

 

lohja

Lohjan Kamppailukeskusta lisää meille esittelee tällä kertaa Lohjan oma Kumimies Harri Kärnä!

Lohjan Kamppailukeskus on monimuotoinen viiden lajin sali. Seuran historia lähtee jo 70-luvun loppupuolelta, jolloin lohjalla järjestettiin ensimmäinen karatekurssi. Itse seura kuitenkin rekisteröitiin v.1982, jolloin nimeksi tuli Lohjan Karateklubi. Aluksi seura oli keskittynyt ainoastaan karateen, kuten omaperäinen nimivalintakin ilmaisee.

Reilun 10 vuoden toiminnan jälkeen v.1993 valikoimaan otettiin kovassa huudossa olevan Hokutoruy Ju-Jutsu. Näillä mentiin seuraavat 15 vuotta. Toimintaa laajennettiin jälleen v.2008 jolloin mukaan lisättiin Brasilian Ju-Jutsu ja heti perään Krav Maga. Tämän jälkeen myös seuran nimeä päivitettiin, eli lähes yhtä omaperäisesti Karateklubista tuli Kamppailukeskus. Viides laji valikoimaan otettiin v.2013 jolloin järjestettiin Kenjutsun peruskurssi. Viimeistä lukuunottamatta kaikissa lajeissa on vahvasti mukana myös  juniori toiminta, alkaen jo 5v. naperoista. Kuluvana vuonna on lajikirjoon lisätty myös ns. kuntobudo, eli suunnattu harrastajille jotka haluavat monipuolista liikuntaa ilman isompia tavoitteita. Kokonaisuutena harrastajia seuralla on reilusti yli 300, mukana junnut sekä vanhukset.

Matkailijoille sen verran, että mikäli eksytte alueelle ja haluatte jumpalle ja mikäli harrastamanne laji löytyy valikoimasta, niin kamat mukaan ja yhteys kyseisen lajin edustajaan.

Lisää seurasta löytyy joko fb kautta tai seuran kotisivuilta, jotka alustavasti/toivottavasti alkavan vuoden kuluessa päivitetään ja ylläpitoa parannetaan, eliwww.lohjankamppailukeskus.fi. v.2017 seura täyttää 35v. eli juhlallisuuksia tiedossa.

Harjoitukset järjestetään kahden salin turvin: Oma sali: Sauvonrinne 2, 08500 Lohja ja Liikuntakeskus Tennari: Rantapuisto 45, 08100 Lohja

lohja2

Mitäköhän huomisen luukun takana odottaa? Odotellessa palaa eiliseen!

Joulukalenterin luukku 2 Dragon JJ Dojo ry
Joulukalenterin luukku 1 Barreto Helsinki